Inseguretat social

(Mauricio Cattelan, Policia)

 

Aquí teniu un document (en castellà). L’objectiu d’aquest document és cridar l’atenció sobre la influència de les institucions financeres privades en l’assistència mèdica i l’assegurança de pensions en els països en desenvolupament. La financiació – l’expansió del poder sistémic i l’abast de les finances i els mercats i actors financers – ha continuat, fins i tot durant la crisi financera, sense el debat ni la vigilància adequats. El document explica que les reformes de privatització estan fallant en abordar adequadament els riscos socials de la vellesa, la pobresa i els problemes de salut. Lluny d’augmentar l’eficiència, les reformes han demostrat ser costoses i han drenat recursos públics a través d’incentius fiscals massa costosos i despeses administratives i reglamentaris significatius. S’examina el paper de les institucions financeres privades en el procés de les reformes i per a això s’utilitzen dos casos d’estudi: les pensions privades a Xile i l’assegurança privada de salut a Argentina. El document conclou que les institucions financeres privades i malament regulades han jugat un paper central en la fallida de les reformes de la seguretat social per a superar els desafiaments de l’accés a l’assistència mèdica i la pobresa de la vellesa en molts països en desenvolupament.

 

2 comentarios sobre “Inseguretat social

  1. quines solucions hi ha ? tot aixo fa molt temps que passa! i el ser humà la teoria se la sap molt be! i la pràctica ??? quines solucions hi ha ? o no n'hi ha ??

  2. gràcies per l'hipervincle, me'l llegiré amb calma. Tot i que no sé que ens estranya en un món on el guany ràpid i exponencial és la màxima de tot inversor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s