Ippolita, Google i les noves narrativitats

El lloc Ippolita és un contenidor. Des d’aquí es possible accedir fisicament als materials publicats des del 2005 fins avui pel grup de recerca Ippolita. Aquesta és una homepage. Però el contingut no està aquí, està voltant. Volteu per trobar-lo. Cada link porta a un altre link. Alguns ens porten a pàgines que ens permeten descarregar software. Altres a llibres publicats sota copyleft per alguna casa editorial. Altres no arriven a cap lloc, o potser a alguna cosa només comprensible per la màquina de Turing. In girum imus nocte, ecce, et consumimur igni. Buon divertimento, buona lettura.

Un comentario sobre “Ippolita, Google i les noves narrativitats

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s