Ippolita, Google i les noves narrativitats

El lloc Ippolita és un contenidor. Des d’aquí es possible accedir fisicament als materials publicats des del 2005 fins avui pel grup de recerca Ippolita. Aquesta és una homepage. Però el contingut no està aquí, està voltant. Volteu per trobar-lo. Cada link porta a un altre link. Alguns ens porten a pàgines que ens permeten descarregar software. Altres a llibres publicats sota copyleft per alguna casa editorial. Altres no arriven a cap lloc, o potser a alguna cosa només comprensible per la màquina de Turing. In girum imus nocte, ecce, et consumimur igni. Buon divertimento, buona lettura.

One thought on “Ippolita, Google i les noves narrativitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s