Per anar obrint boca (genèticament)

Des de fa temps, la ciència va més de pressa que les nostres intuïcions morals: ja és possible, per exemple, encarregar una mascota igual que la que acabem d’enterrar o escollir les determinacions genètiques dels nostres fills. Les possibilitats que obre l’enginyeria genètica provoquen sovint incomoditat o rebuig, encara que no sempre resulti fàcil explicar perquè. Què hi ha de dolent a manipular la nostra naturalesa o la d’altres éssers? On són els límits, si és que n’hi ha?

De la mà de Marbot Edicions, i a propòsit de la publicació del seu Contra la perfección, Michael J. Sandel explorarà aquests dilemes morals i suggerirà que la revolució genètica obliga a reintroduir qüestions d’ordre espiritual al centre del debat polític el dia 3 de maig al CCCB.

Per anar obrint boca us deixem la primera de les seves lliçons del seu curs Justice. What’s the right things to do? Gràcies a la Universitat de Harvard podem veure el seminari sencer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s