Dos monstres, que beuen i riuen

Richard E. Palmer és un autèntic desconegut a Catalunya. Fou però un dels deixebles de Gadamer que més ha fet per difondre la seva filosofia a Amèrica i el seu llibre Hermeneutics ha estat traduït a sis idiomes. La seva proximitat amb el mestre va fer que pogués fer algunes fotos de l’homenatge que li van dedicar a la Universitat de Heidelberg en motiu del seu centenari. D’elles, recuperem dues instantàneas que ens deixen veure dos monstres de la filosofia, bevent i rient… Segons va explicar Vattimo a Girona l’octubre passat, després de les presentacions i ponències oficials, alguns dels presents van voler continuar la conversa al bar, on un Gadamer de 100 anys es va pimplar una ampolla sencera de conyac (diuen que era un gran bevedor, un amant dels vins i dels licors madurats amb el temps, cosa que encaixa amb la seva teoria hermenèutica, tot sigui dit…). Qui fos orella i poder ser allà, la veritat.

Un comentario sobre “Dos monstres, que beuen i riuen

  1. Certament, sovint els individus de ments amb inquietuds filosòfiques som bons bevedors. L'amanida del saber s'amaneix amb estimulants…?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s